Gå ind på moovy.dk

moovy.dkPå Internettet har vi det med at stifte bekendtskaber gennem vores interesser, og på den måde har jeg fået en del digitale venner, som interesserer sig for film. En del af dem er langt større filmnørder end jeg selv. Nogle af disse var engang med til at starte en side ved navn filmz.dk for mange, mange år siden. Det var en fantastisk hjemmeside, kan jeg hilse og sige. Desværre måtte de kreative kræfter bag siden forlade den, og jeg har tidligere beskrevet mine tanker om hjemmesidens udvikling efterfølgende.

Nu har nogle af disse gamle filmz-folk så arbejdet et års tid på at få en ny hjemmeside på benene, og i dag har den premiere! Den har sine små fejl og mangler, da den stadig er i opstartsfasen, men indholdsmæssigt virker det rigtig lovende! Det er tydeligt, hjemmesidens bagmænd går ind i projektet med en masse erfaring om hvad som virker og ikke virker. De ved, hvad de vil. Og de ved, hvad seriøse filmnørder vil have (og ikke vil have).

Så hvis du ønsker dig en side, hvor du får nyheder, artikler, interviews, reportager og konkurrencer, og hvor du i tillæg kan møde mange andre danskere, som også interesserer sig for film, så gå ind på moovy.dk og opret dig som bruger.

Og hvis nogen spørger, så kan du fortælle dem, at Riqon har sendt dig. Winking smile

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s